Gubitak zuba je estetski, funkcionalni i socijalni hendikep, za delimično i totalno bezube pacijente. “TiM Stomatologija” na osnovu dugogodišnjeg iskustva, prateći savremene trendove i u saradnji sa vodećim dental laboratorijama garantuje najviši kvalitet krunica, mostova i mobilnih proteza.

Nedostatak jednog ili grupe zuba se sa uspehom nadoknaduju krunicama ili mostovima izradenim od metal-keramike ili čiste ‘zirkonia’ keramike kojom su zadovoljeni visoki estetski zahtevi i fukcionalna komponenta prirodnog zubika.

Tamo gde smo primorani da izradimo pokretne proteze, njih stabilizujemo teleskop sistemima, raznim drikerima i kvalitetnim akrilatnim zubima čiji oblik i transparencija odgovara prirodnim.

Ne zaboravljamo ni pacijente koji su iz ovih ili onih razloga ostali bez svih zuba tako što im nudimo kvalitetne, lake proteze čiji zubni nizovi skoro u potpunosti imitiraju boju i oblik ranijih zuba.

Zaštitni znak ordinacije predstavljaju kompleksne rekonstrukcije na implantatima ili one sprovedene nakon ortodontskog tretmana.

Sve ovo prati ekipa iskusnih zubnih tehničara koji pri izradi nadoknada koriste moderne materijale koji su netoksični, neiritativni i biokompatibilni sa tkivima usne duplje.

PODELITE OVU STRANICU

FacebookTwitterMore...