Čuvanje zuba: Implanti ne žrtvuju supstancu susednih zuba kao što to rade mostovi, već susedni zubi ostaju netaknuti što predstavlja najveću uslugu koju možete učiniti za zdravlje vaših zuba.

Komfor: Jedino implanti mogu obezbediti funkciju govora i žvakanja kao što je bila pre gubitka zuba. Proteze neminovno čine da se pacijenti osećaju i izgledaju starije, smanjuju svakodnevni užitak nesmetane ishrane i oduzimaju samopouzdanje.

Pouzdanost i dugotrajnost: Studije pokazuju da uspešnost implantata nakon 10 godina funkcije iznosi 95%, dok se 30% zuba nosača mostova, u periodu od 7 do 10 godina izgubi.

Estetika: Izgled protetske nadoknade umnogome zavisi od umeća stomatologa i zubnog tehničara. Mostovi, pogotovo od najnovijih materijala, mogu pružiti izuzetnu estetiku, međutim implanti urađeni po savremenim estetskim principima izgledaju kao prirodni zubi koji su iznikli iz desni.

Implantati mogu koristiti radi nadoknade jednog, više zuba ili celog zubnog luka, mogu biti nosači mosta ili proteze pa čak i uporište za ortodontsko pomeranje zuba.

 

PODELITE OVU STRANICU

FacebookTwitterMore...