Za pouzdane rezultate pored stručnih znanja neophodna je upotreba kvalitetne opreme i stomatološkog materijala. Ordinacija poseduje dve terapeutske stolice i poseban hiruški blok.

Hirurški blok je opremljen sa najsavremenijim instrumentima i predstavlja kompaktnu celinu za izvođenje zahvata iz oblasti oralne hirurgije, implantologije i nadoknade izgubljenog koštanog tkiva.

Po ugledu na najsavremenije terapijske principe svetskih endodonata ordinacija poseduje instrumente i materijal koji omogućava lečenje najsloženijih oboljenja kanala zuba.

Od stomatološke protetike pacijenti danas na prvom mestu očekuju pouzdanu funkciju i visoke estetske standarde. Materijali i oprema koju koristimo odabrani su na osnovu dugogodišnjeg iskustva i stroge selekcije u cilju pružanja dugoročno predvidivih i kvalitetnih rezultata.

 

Ortodoncija, odnosno korekcija položaja zuba i vilica, danas predstavlja zadovoljstvo za pacijenta jer materijali najnovije generacije providne strukture i visokih estetskih kvaliteta svojim prisustvom ne ometaju svakodnevni život pacijenta, bez obzira na vrstu delatnosti kojom se bavi.

Posebna pažnja se posvećuje strogo definisanom higijenskom protokolu i programu sterilizacije instrumenata i pratećih materijala. Svaki segment posla je pokriven odgovarajućim, savremenim načinom sterilizacije u nekoliko specijalizovanih sterilizatora, čime se eliminiše mogućnost nastanka ili prenošenja infekcije. Ovo garantuje potpunu sigurnost pacijenata i kariku više u lancu uspešnog stomatološkog tretmana.

Bez upotrebe digitalnih tehnologija i računarske podrške nije moguće zamisliti savremenu stomatologiju. Najnoviji i najsavremeniji uređeji za trodimenzionalnu rendgenske snimke, takozvani Cone Beam uređaji i posebne računarske jedinice za analizu i razmenu snimaka predstavljaju osnovu sigurne dijagnostike i planiranje moguće terapije.

PODELITE OVU STRANICU

FacebookTwitterMore...